• Bruce_Willis
    Ez a komcsizás mindent visz. :D
    Na jó, mondjuk meglepetést nem okoztál, eddig is tudtam kivel van dolgom.

Megy a számolás, ja. Elég hamar elérték a srácok a 2-3 százezres megtekintéseket, és ha jól számolom, az videónként cirka 200-250 ezret jelentett nekik akkoriban is amikor még hurkapálcára szigszallagozták a mobiltelefont.

Nulla befektetéssel nem rossz mellékállás. 1 videónyi káromkodást összevagdosni pedig meg volt kb. 1 éjszaka alatt.
    Nem megsérteni akarom őket, csak hogy érzékeld, mennyi munkával, mennyi költséggel kerestek ennyit. Az a baj hogy az orrodtól nem látsz. A mai büdzsé teljesen más, mert többet is dolgoznak, és többet is keresnek.
    Abból van nekik stúdiójuk (ha jól tudom egy panel lakás Debrecenben) amit ezzel kerestek.
    Jól csinálták, meg is érdemlik. És a véleményem ezek után sem változott, hogy tőled megtudtam a számokat. Ergo, simán jól keresnek ők Patreon nélkül is.

Megoldjuk okosba, ja.. Az O365-öt, a Figmát, az Affinity designert, 3D szoftvereket és még számtalan hasznos szoftvert is okosban oldok meg...

Amúgy szerintem hasznos tagja vagy a társadalomnak. A sok szarságra is elő kell fizetni valakinek hogy az működjön.
    Köszönöm. Tényleg nagyon hálás vagyok emiatt, hogy az én részemet is leadózod. Lottót se felejts el venni majd.
    Ja, és a sportfogadás.. azt ki ne hagyd!

Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2023.11.04. 14:55:19