militavia#52
Nem cseszegetek senkit. De, ha nem fizet, akkor nézzen reklámot.
Az, hogy itt egyesek verik a faszukat, hogy ők mekkora szellemóriások, mert csak a hülye nem használt adblockert...
Azért ingyenes, mert a reklámok működtetik. Ha 100% lenne a blokkoló használat, akkor vagy előfizetéses rendszer lenne - lásd Netflix, ott nincs is reklám - vagy nem lenne YT. Mert pénzből működik az is.
Ne húzzad már az ívet, én is tartalomgyártó vagyok, de csak hobbiból. A szorzás még megy? Mondom 2-3 USD/ 1000 néző. Kb. ez a magyar realitás.
Na ebből kéne EV-ként megélni úgy, hogy költségeik is vannak. Számolgass. Szerinted miért van shot és miért vannak jelen twitchen is?
A minőségi tartalmat gyártó, de mellékállásban gyártónak, ha nem szívszerelme a dolog, akkor csak a Patreon mellett éri meg. A YT bevétel az kerekítési hiba.
Ezért aztán egy percig nem szégyelltem soha hogy AdBlockert használok. (Hajrá mindenki! )
Szíved joga fennhangon hirdetni, hogy ezt csinálod, de hogy még ezt követendő példának tekinted, azért az vicces.
Az igazi komcsi, okosba megódjuk mentalitása. Persze a megoldás az, hogy addig tart, ameddig a más pénze viszi. Utoljára szerkesztette: militavia, 2023.11.04. 14:17:49