• Bruce_Willis
    Fölösleges ostobaságokat összehordani, és újfent bizonygatni a hozzá nem értésedet. Látszik hogy soha nem voltál vállalkozó.
    Senki nem írt itt tárgyi javakról. Ha elolvastad volna figyelmesen, nem írtam oda hogy hány millióért vesz széket a fodrász, példának okáért..

Egyedül a kezdeti infrastruktúráról van itt szó. A TheVR srácok is a saját szobájukban vették fel a videókat, gondolom egy krumplival, és senkinek nem fizettek sem bérleti díjat, sem adót, sem könyvelési költséget. Egy szóval, nekik talált pénz, hogy teljesen INGYEN elérhetik emberek százezreit. A youtubenak egy fillért sem kellett fizetniük ezért.
    Mert a youtube mindenki számára INGYENES!
    Felfogtad már miről van itt szó?
    Te csak senkit ne cseszegess azért mert nem fizet elő prémiumra!
    Milyen jogon teszed ezt?

Ha te abban hiszel hogy összeomlik a rendszer, ha nem fizetünk, és a TheVR nem tudja fenntartani magát Patreon nélkül, a szíved joga, és utalj nekik minél többet.
    Csak az itt lévőkkel ne akard elhitetni ezt az ostobaságot.

A freemium modell lényegét leírtam, de a nevében is benne van.
    Csak hogy számomra a google üzletpolitikája nem szimpatikus. Mondhatni hányok tőle.
    Így aztán soha nem fogok előfizetni prémiumra. És gondolom ezzel vagyunk még így páran.
    Az google általános agresszivitása nem szülhet mást jó érzésű emberekben, mint ellenszenvet.
    Ezért aztán egy percig nem szégyelltem soha hogy AdBlockert használok. (Hajrá mindenki! )
    Egy vadidegen senki szarrágózását pedig pont leszarom.

Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2023.11.04. 12:07:54