• wraithLord
    Szerintem te nem érted, hogy úgy vannak vele, hogy ha van, nézik, ha nincs, nem nézik. Ha blokkolja a YT, akkor az nagy eséllyel a "nincs, nem nézem" kategóriába esik. Nincs olyan szcenárió, hogy mindenki ezt csinálja, mert nem vagyunk egyformák. És mindenki, aki nem csinálja, más okból nem csinálja (szándékosan nem, nemtörődömségből nem, vagy pl. tudatlanságból nem). De értem, mire akartál kilyukadni.

Én is sok YT csatornával így vagyok. De ami nem csak szórakoztatás, hanem a tartalomnak van (számomra) valami hasznos funkciója is, azt támogatom Channel Membershippel és/vagy Patreonon. Nem tudom, hogy Membershipből kap-e valamit a YT, de valószínűleg igen... Viszont legalább csak annak a csatornának megy, amit támogatni akarok, és nem bárkinek, mint a Premium, amire soha nem fogok előfizetni. Hanem akkor max. töredék ennyit fogok Youtube-ozni, és csak azt nézem meg, amit nagyon muszáj, mert nem csak szórakoztatás, hanem információ is. Ja, és lemondom az összes YT-on belüli havi támogatást.