• zetortraktor
    #6
    Ó, az mindig meghökkentő látvány, amikor valaki elkezdi a másik farkát szopkodni. "Menj odébb, majd én megvédelek tőle!", mondta cateran. (Nem hiszem, hogy a kolléga védelemre szorul.) Amikor valaki máshonnan okos, akkor a copy+paste megy:(( Alapvetéseket persze mindenki tud írni, ahhoz nem kell még tudás sem. Próbálj szöveget értelmezni. Idézem magamat:

    "valaki nincs tisztában azzal, hogy hányféle és milyen mértékű bevételi forrás van a mozis forgalmazás után"

    Pont olyasmit vágtál be, amiről nincs szó. Ha Google-ben vagy erős, akkor nyugodtan bevághatod azt is, amiről írtam, mert pontosan lehet tudni, hogy a mozis bevételéhez képest arányosan miképp teljesít egy film a digitális eladások során, az exkluzív és nem exkluzív streaming ablakok mennyit hoznak a a konyhára, illetve a pár száz tévés piacra való eladás. És ez a lényeg. Ezért rossz a film szereplése, mert komoly késéssel fog csak komolyabb profitot hozni. És még az a profit is bőven kevesebb lesz annál, amit beterveztek.

    (Bár az utolsó mondat abszolút helyes. A siker definíciója. Más kérdés, hogy senki nem beszélt sikerről, mert az magától értetődik, hogy a film nem sikeres. De a siker nem egyenlő azzal, hogy pluszban van-e vagy sem.)