The Front
  • LaLee67
    Ahhoz, hogy hordat kapj, le kell tenni Spacetime Beacon-t es Creature Lure-t. A Spacetime beacont erdemes korbe vedeni,
    mert azt fogjak tamadni, na es persze teged is. Az Ark-ban volt ilyen, mikor bekellett vedeni mar nem tudom mit/miket es
    ha az ellen elpusztitotta, akkor nem volt jutalom.
    Bocsi nagyon regen Arkoztam.
    En sokat szivtam a Spacetime Beacon lerakasaval, mert kovettem a kuldetest es eloszor letettem a Teruleti zaszlomat,
    majd utana akartam ezt a a Spacetime-t es az istenert nem engedte.
    Utana jartam es kiderult, hogy a zaszlot el kell bontani es ahelyett tudod letenni. Vegulis a zászlo fejlettebb valtozata.

Amikor lekered a hordat A Creature Lurenal spawnolnak es A Spacetime beacont akarjak elpusztitani. Par korig siman lelehet
    oket egy landzsaval verni,de minnel tobbet inditod, annal erosebbek lesznek es tobben is.
    Az Npc-k nagyon butak, ott alsz mogotte,szinte hozzaersz es a masik iranyba ralosz valakire a melletted allo siman all tovabb
    es nez elore...

A Buggy rohadt lassu, most csinaltam egy Pick-Up-ot azon fegyver is van, ez mar gyorsabb a Buggynal, de a fegyot nem probaltam eddig.

Megmondom oszinten en 20as szorzora tettem az XP-t.hogy lassam miket lehet majd epiteni mi hogy mukodik es ha van egy kis rutinom,
    akkor megyek szerverre,de pve-r csak. Most 60 -as szinten vagyok ,azt hiszem ez a max., most maszkalok mar a nagy bazisok ellen.
    Siman lelehet oket gyilkolaszni. Most allok meg majd csak neki az elektromos dolgok az ontozeses gazdalkodas kivitelezesenek es
    egy jobb bazis epitesenek.

Mint a 7DTD , itt is csinalok majd kulon hordazasra teruletet ami nem a fobazisnal lesz. A horda nalam a fabol keszult dolgokat is alig
    sebesitette,
    persze ez valtozhat majd.
    Ami nem tetszik az az ugras, helybol csak felfele ugrik hiaba nyomom a W-t neki.
    Erdemes konyveket pakolni a hideg es meleg ellenalasra, az ugrasra, futas sebessegre es az elejen a landzsara.
    Persze sok egybre is,de nekem ez ami fontos volt elsore.

Az sem tetszik, hogy egy olajfuro tornyot enged csak lerakni. A komolyabb tornyot meg nem fejlesztettem kik,
    de szerintem abbol sem enged tobbet majd.
    Neha vannak utszeli zsivanyok,de en azert keveslem oket, foleg igy Single-ben tolva semmi kihivas nincs ha barangol az ember.

Erdemes az utszelen levo kukakat es hazakat , folyamatoan lootolni, mert sok minden van benne.
    egyelore ennyi, ha kerdesed van es tudom a valaszt, akkor szivesen segitek.

i7-7700 Gtx 1060 3 Gb mediumon ,neha laggal,de elvagyok....