• wraithLord
    De pont a céges rendszereket szokták legtovább támogatni... mondjuk nem tudom, hogy ez most hogy van, nem néztem utána.
    Ráadásul most nem csak rendszert kéne cserélni a gépeken, ami már eleve elég macerás (azonkívül, hogy full felesleges), de még gépet is, ami megint csak full felesleges, ha irodai felhasználásról van szó, mert még a kb. 2. generációs i5 szint is teljesen jól használható). Plusz ott vannak a már említett, rendszerfüggő belső fejlesztések. De a mi példánkból kiindulva ez nem probléma, mert ezek online (és/vagy intranetes) szolgáltatások. Persze van, hogy muszáj a pénzt valamire elkölteni, és akkor a régi géppark kuka...

Szóval elvileg magángépeken szerintem inkább nagyobbnak kéne lennie a Win11 arányának.
    Megnéznék egy Steam statisztikát, hogy a gémerek között hogy áll a 11. (Szerk.: az állás 58-37% a Win10 javára a szeptemberi statisztika szerint.)

----
    Azon csodálkozom, hogy a Vista 0,00%-on van, pedig azt is sikerült a végére már úgy megcsinálni, hogy olyan legyen, mint a 7. És nekem kinézetre jobban tetszett - ami mondjuk nem egy túlságosan nyomós érv a Vista mellett... :D
    Utoljára szerkesztette: wraithLord, 2023.10.11. 16:29:32