Enshrouded
-
Szerintem ez a játék alapvetően arra a mechanikára épült, hogy mindenki saját világában, egyedül játszik. Aztán ha nehezebb ellenfélre megy, akkor összeszedheti a haverokat, akik átjönnek másik szerverről segíteni. Igazából a coop része csak úgy működik ha 2-3 ember együtt játszik folyamatosan egy adott világban. Egy helyen laknak, együtt küldiznek stb. Így elsőre én nem sok értelmét látom 0/24 szervernek 16 játékossal. Sokkal inkább hostolsz egy szerót kettőtöknek, hármótoknak és mentek együtt, vagy játszol egyedül és néha meglátogatod a haverokat az ő szerverükön/világukban és bossoltok egyet, vagy csak megmutatod mien szép erődöt húztál fel :)
FElhúztam a játék egyik legmagasabb hegyére egy erődöt a sivatagos szavannás és zöld terület határán. Órákig tartott feljutni, de megérte. Bárhova elreppenek 6-800 méterre akár a térképen. Megkönnyítette a küldizést, nyersanyag gyűjtést :) HA valaki nem használja még a trükköt, ha igazán magas helyekre akar feljutni: Én azt csináltam, hogy vittem magammal két altart. Letettemn az egyiket a hegy lábánál, szikla tövében. Felpakoltam annyi építő állványt amennyit engedett, felmentem magasra, ott leraktam a másik altart. Felszedtem az alatta lévőt és kerestem hol lehet építeni ismét feljebb. Nagyon sok ásást, ugrálást meg lehet így takarítani. Ahol magasra kellett nagyon menni, felugradeltem 2-es szintre ha kellet az altart és akkor ,ég több állványt lehet egymásra pakolni. Így jutottam fel egy gigászi magas hegyre viszonylag gyorsan.