Szefmester#15
Azé' vannak Trump ellen olyan eljárások is amik gyakorlatilag a tettenérés kategóriába sorolhatók. Párral ő maga dicsekedett, hogy ennyire hülye, vagy manipulálni akart valakiket az passz. Úgy rémlik hogy az sem volt túl fair vagy törvényes amikor megtartotta elnökként a vállalkozásait, s az egyik saját szállodájában szállásolt el közel keleti fejeseket.. Nála emiatt furább volt a szitu mint itthon a legtöbb közbeszerzésen.
Erre azt mondani hogy koncepciós per... Meg hogy nem lesz rajta kívül másik induló... Nettó szamárság. Mert szerinted a repubok csak egy darab D. Trumpból állnak? :D
Fletó nem szólta el magát... Vagy nem érted a kifejezést talán? Elszólás az egy véletlen esemény olyan irányba aki felé az adott információt nem kívántad megosztani. Ez egy kiszivárogtatás volt. Egy párton belüli puccs, vagy egy beépített ember szabotázsa. Lebaszta a többieket hogy elég legyen már. Nem mentem az alól amit művelt, de Orbán nyakán sokszor annyi van, és mégis dicsőítik érte.
Basszus... folyamatosan fals infókat adott meg nem egy fideszes a vagyonnyilatkozatában, amiben asszem évenként egyszer javíthatsz elírást/kihagyást. A többi eztán bűncselekmény. Nem szabálysértés ejnye bejnyével... bűncselekmény. És akkor jön az antilop aki a 4.-5. alkalommal is kifelejt valami 100 millás cégecskét meg ingatlant. Viktor szegény kevesebb megtakarítással rendelkezett az egyik évben fizetésarányosan mint én amikor minimált kerestem segédmunkásként... De rá kell bízni egy ország gazdaságát. :D Vaaaagy, hazudott a dokumentumokban, amiért sitt jár. Melyik a jobb?
Amikor a nemzeti szószólók azt mondták hogy Hadházy faterja megölt valakit az mi ha nem dezinformáció és rágalmazás? Miért van az hogy a ner emberei sorra bukják el a rágalmazási pereket, míg a másik oldalon hébe-hóba fordul elő ilyesmi? A "semleges" TV2 tucatnyi pert bukott már el és csak azért sem tartanak helyreigazítást... A közmédia vezérét már bíróságon is hírhamisítóként ismerik. De dezinformáció biztos nincs ott.
Ha most a ner elkezdeni az X-re nyomni kampányszövegeket, azokat most már jelenteni sem lehetne hogy hazugság, még akkor sem ha ott a kezedben a bizonyíték rá! Kivették a lehetőségét, mindezt a szólásszabadság jegyében.
Nem véletlen hogy az X lett az egyik leginkább dezinformációra alkalmas platform.
Páran összekeverik a szólásszabadságot a hazugsággal... A sok hülye meg be is nyeli rendesen.
Gondold végig a következőt. Mi a baloldal? Mindenki egyenlő. Mi a liberalizmus? A szabadság elve... mik az ellentétek? Jobboldal? Hierarchia (úr-szolga viszony). Konzervativizmus. Tartsuk meg a régi értékeket... mik a régi értékek? A nő helye a konyhában, stb.. pár csoport elnyomása. Melyiket is válassza az ember? Legyek szabad és az én felelősségem ha hülye vagyok, vagy legyek szolgája valakinek, de szerencsés esetben mutogathassak másra hogy ő a hibás?
Ma ki a hibás a gazdasági helyzetért? Mondom én: prüsszel/gyúcsány/soros/migráncs/libernyák/transzi ovis... csak az nem aki vezeti azt.