• takysoft
    #5
    No, megnéztem a filmet.

    A Warner döntött. Egy jó forgatókönyv helyett megint arra esett a választás, hogy megnyerjenek megunkak egy etnikumot. És a diverzitás jegyében most épp a Mexikóiakat célozták be. Amivel semmi gond nem lenne, ha nem erről szólna a film.

    Mert sajnos a szuperhős-stuff az nem nagyon van benne. Jaime iterációja már a comic-ban is 2006-os, szóval ez indokolja valamelyest a polkorrekt diverz beleerőltetést.

    De valahogy akkor sem érdekel már a "spanyolok marha szegény de marha nagy családban marha boldogak". Megvolt az Encanto-ban, megvolt a Coco-ban, és köszönöm, nem kell már. Unalmas sztereotípia.

    A story meg buta. A karakterek életidegenek. Érdekesség, hogy pont a picsogó főhős az egyetlen, aki úgy viselkedik, ahogy elvárt.

    A család összes többi "menő" tagja messze alulreagálja az egész dolgot.
    A terminator-nagymama felbukkanásánál meg konkrétan fogtam a fejem a fájdalomtól.
    De a "amihez nyúlok ahhoz értek" tech nagybácsi is teljesen életidegen.

    Ennek a filmnek a célközönsége a 8-10 éves korosztály lehet, mert mindenki mást hülyének néz.

    Szokásos jelleggel próbál ráerőltetni egy háttérstoryt egy gonosztevőre, de teljesen eredménytelen, mert a tag etőtl még végig 2 bites marad, és a "pálfordulása" a végén teljesen karakteridegen.

    Kellemes 2 órás szórakozás, de ez nem egy jó film.
    Ennél többet kell letenni a DC-nek, ha vissza akarja szerezni a kegyeinket.... amit nem lesz könnyű, mert Snyder mindenkit elveszített kb.