• hawkie22
    #12
    Nem, nem CSAK filmekért fizet az, aki elöfizet Netflix-re, HBO Max-ra, Hulu-ra, Disney+-ra stb. Elmegyek moziba (vegyük a német árakat, ott élek) egy filmre, a jegy 14-16€ között van. Plusz a kukorica, kóla, nachos, tökömtudjamégmi, az még 10-11€. Tehát ott vagyok, hogy kiadtam egy filmre majd 30€-t, miközben jelenleg a Netflix elöfizu egy hónapra 9 vagy 11€, már nem tudom pontosan. Ezért pedig annyi filmet, sorozatot, doksit nézel meg, amennyit nem szégyellsz. Nyilván streaming jobban megéri, mégha az élmény nem is pontosan olyan, mint moziban (bár ma már van olyan technika otthonra is, ami közel olyan élményt ad).
    És akár részletekben is megnézhetem a cuccost, míg ha moziban felállok a film közepén és nem megyek vissza, akkor bukom a lóvét és a filmet se láttam végig.

    Nem azt mondom, hogy a streaming sokkal jobb, mint a mozi, mindkettönek van jogosultsága. Nekem is van elöfizum Netflixre, Disney+-ra, Amazon Prime-ra és emellett megyek havonta minimum egy filmre moziba.

    Ez a film is sikeres lesz Netflix-en, ugyanúgy, mint az utóbbi idöben a Netflix-re készült filmek többsége, pl. Gal Gadot-val a Rachel Stone vagy a Ryan Reynolds-Gal Gadot-The Rock film és még lehetne sorolni. Nekem tetszett az elözetes, egy estét streamingen simán megér. Pláne, hogy novemberben nem jön moziba a Düne 2, mert a hülye sztrájk miatt el kellett tolni jövö évre. :(