Azért nem elhanyagolható tény az sem, hogy a 3D tartalomnak olyan a bitrátája, hogy eleve gyönyörű lesz. Míg más esetben lehet válogatni, hogy kinek mekkora az ingere a sok 10 GB letöltéséhez.
Én nézegettem 3D TV-t. Szüleimnek is van, kollégámnak is volt. Igazán semmi extrát nem tudott számomra nyújtani. Nem volt ijedezős, kitérős mozdulat sem, mert épp felém repült a nyíl.
Az Avatar-t 3D moziban néztem meg. Sajnos imax nem terem minden megyeszékhelyen, így azt nem tudom, hogy milyen. Amiben néztem, ott egy csalódás volt. Elvártam volna, hogy minden éles legyen, főleg amire fókuszálok. De nem. Amikor a nagy mordály az emberrel szembe fordult, az meg, hát inkább ne tette volna.
Eszembe nem jutna venni 3D TV-t. Nekem sokkal nagyobb élményt ad, hogy egy 83"-os 4K OLED TV-n nézhetem a jó minőségű tartalmakat.
Persze kinek mi jön be. De az, hogy nem gyártanak 3D TV-t, azt mutatja, hogy az emberek nem voltak rá eléggé vevők. Az a pár ember, mint te (már bocs, de egy pénzhajhász világban élünk), senkit nem érdekel.
Persze mi beszélhetünk, hogy mi a jó neked, mi a jó nekem, a cégek úgyis magasról tesznek rá és azt csinálják, ami nekik jó. A többi nem érdekli őket.