• Dodo55
    Tudtommal a tartós fogyasztási cikk kategóriába esnek. Ezen felül személy szerint én ipari / helyhezkötött rendszereket képző fogyasztói elektronikákkal foglalkozom többek között, és már így is rémisztő ahogyan a minőség a legtöbb gyártónál 2018-2019 óta évről évre jobban zuhanni kezdett. Először a hetente toldozott-foldozott, 85%-ban hibamentes funkcionalitást jó ha elérő tákolmány szervizszoftverek, amikkel sokszor kritikus fontosságú rendszerek megbízható működéséért kell élet-halál küzdelmet vívnunk, aztán 2021 óta maguk az elektronikai részegységek is, amiknek ha csak 5-10%-a hibás helyből, akkor annak már mostanában örülünk. Tarthatatlan helyzet és egész véletlenül egybeesik időben azzal, amikor a csapból is a fenntarthatóság meg a klímasemlegessèg kezdett folyni. És értem én, hogy miért volnának ezek fontos szempontok, de amíg a napnál is világosabban az dől nekünk, szakembereknek az arcába, hogy ezek csak képmutató ürügyek eszetlen mértékű költségcsökkentésekre, addig senki se lepődjön meg azon, ha mi ezt egyre inkább tűzzel-vassal üldözni fogjuk.