• RJoco
    Na igen, de, ha kipróbáltam az ingyenes verziót, ami mondjuk megfelel egy demónak, és hulladék, akkor hogyan várják el, hogy fizessek egy "jobbért", ami számomra nem bizonyítottan jobb.
    Az éjjel arduino kódot kértem tőle. Nem is volt nehéz, egy mpu9250-et kellett volna soros monitorra kiírni. Nem volt képes megírni a kódot. Illetve megírta, csak nem működött. Videóban láttam már, hogy más használta ilyen jellegű feladatra. Persze nem élő volt, szóval, hogy a háttérben mit kellett még mókolni a kóddal, nem tudom.
    Végül az MPU9250_WE könyvtár információs részéről kiszedtem a nekem kellő kódot. Elég részletesen leírtam a kérést, leírtam, hogy milyen könyvtárat szedtem le hozzá. Leírtam a hibaüzenetet, amit a fordító dobott, de mindig csak ugyanazt a rossz kódot adta be.
    Aztán bővíteni akartam egy tft kijelzővel, de itt még a lábkiosztás sem volt jó. Mondjuk ebből a kijelzőből több fajta is van. Úgyhogy maradt a jó öreg google és a fórumok, egyéb leírások.

Szóval most nagyon érdekel, hogy olyan komoly programozók, akik pl. a Samsung-nál is dolgoznak, hogyan képesek használni ezt a felületet. Ennyivel jobb lenne a fizetős? Csak nem lehetnek ennyire buták a programozók!