• RJoco
    Hát, de épp ez az, hogy a szabályozás nem működik, mert inkább nem elérhető itt, minthogy megfeleljen a szabályoknak. Hogy lehetnek ennyire hülyék ilyen pozíciókban?!

A bejelentkezéses mizériát sem értem. Vannak játékok, melyeket megvéve akkor sem tudom használni, ha fizikai kiszerelésben vettem meg. Kell hozzá egy steam acc és azon kell aktiválnom a tokban lévő kódot. Erre nagyon jó példa az X Rebirth. Sandbox játék. Nincs online része sem.
    A Rockstar játékainál most így hirtelen nem tudom, hogy kell e acc vagy mennek anélkül is. Az biztos, hogy a szerverükről letölteni 1000-es nettel sokkal gyorsabb, mint DVD-ről feltenni 7 lemezt.
    Emellett nagyon sok oldalra be lehet jelentkezni különböző profilokkal, mint google, fész. De arra már nincs lehetőség, ha különválasztanád, akkor megtehesd.

Ezek mindennel foglalkoznak, ami megkeseríti az emberek életét, csak azzal nem amivel kéne.
    Hiába a szabályozások, egyáltalán nem érzem, hogy biztonságban lennék. Sőt, inkább csak egyre jobban kiszolgáltatnak.