Macropus Rufus#7
volt dolgom vékony klienssel az előző munkahelyemen. Nem volt rossz, de amikor pattant a net (mert a mellettünk lévő ipartelepen az okos munkások kiemelték az optikai kábelt), akkor már nem volt olyan jó a dolog. Közel egy napig állt minden. Raktárból se ki se be semmi. Már nem volt olyan jó dolog, de vissza csinálni már sokkal több zsébe lett volna, mind eltűrni azt, hogy néha szopacs van meg köd bér. Viszont a cég nem volt 100%-ban kiszolgáltatva az online felületnek ui. sok adat, lokális szerveren volt. Szóval részben ment a munka, és az ott tárolt adatok szinkronizálódtak mikor a hálózat vissza állt. De a Microsoft elképzelése az, hogy semmi sincs nálad, még a Windows sem. Tehát ha nincs hálózat akkor nincs semmit. Sztem ez sok cégnek nem fog tetszeni.
"Az otthoni felhasználóknak meg tökmind1. Hülyítenek minket folyamatosan. 10 év múlva elég ha felismered a böngésző ikont a többiről nem kell tudnod. "
ebben lehet valami. De én azért reménykedem, hogy nem hagyják magukat ennyire beszoptani a felhasználók. Mindenesetre nálam nem lesz nyerő ez a cloud dolog. Igaz nem is vagyok felhasználó. Az ismerőseimet is próbálom majd lebeszélni erről a hülyeségről. De ugye egy veréb nem csinál tavaszt.