Dodo55#9
Sikeres BIOS update után fél órával történt a dolog. Az AMD-nek annyi köze van hozzá, hogy volt Agesa update is pont, plusz még életemben nem találkoztam olyan AMD platformos alaplappal, aminek ne lett volna előbb vagy utóbb valami kisebb vagy nagyobb nyűgje. Tehát mégegyszer mondom, nem láttam még olyan AMD platform köré épített alaplapot, ami képes lett volna hosszútávon (is) hibátlan működésre. 3 évig úgy tűnt, hogy ez a sajátom lesz talán rá az első példa, aztán belefutottam vele egy olyan NVMe SSD-be amit nem látott egyik foglaltában sem (ellenben minden más gép igen, amibe belepróbáltam). Emiatt jött a BIOS update, ami persze nem oldotta meg a problémát, ellenben fél óra múlva egy restartnál elköszönt örökre tőle az egész. Majd hab a tortánt, nem sokkal rá olvastam a 7000-es Ryzenek botrányáról és hogy milyen ordító tervezési hanyagságok állnak a probléma mögött. Nekem ennyi bőven elég volt egy időre, pedig annak idején a Zen 2 jó híre miatt 20 éve elégedett Intelesként adtam meg nekik az esélyt.