• Palinko
    Nem is az hanem hogy sokszor lehetetlen is. Mert sokszor van olyan hogy vegyük példának meg kell nézni egy fájl létezik-e ha nem akkor hozza létre, ha létrehozta írjon bele stb. Itt nem lehet (vagyis technikailag lehet csak értelmetlen) azt csinálni hogy egyik szál nézi hogy létezik-e a file, másik szál már ír bele és majd errorozik ha nem lehet le van szarva, harmadik szál meg létrehozza, mivel alapvetően véletlenszerű a szálak futása lehet épp a létrehozó később indulna mint az író és így az író akkor is errorozna amikor nem kéne. Szóval rengeteg folyamat igazából ilyen. Vagy ha sokáig tart valamit kiszámolni de kell az a továbbhaladáshoz azt sem lehet többszálasítani. Ráadásul már az async folyamatok is eléggé meg tudnak bonyolítani egy programot arra még rámegy a többszálasítás simán lehet olyan deadlockokat okozni ami simán nem fordult volna elő. Én sem tudok mindent több szálon megoldani sajnos de ahol van értelme ott használom. Ezzel máshol is így vannak ahol kell meg értelme van használni ott átírják azokat a részeket, de nagyon sok helyen nem gyorsítható egyszerűen a feladat minősége miatt.

Dodo ez meg elég nagy hülyeség, mi köze van az AMD-nek ahhoz hogy trehány a lapon a bios, meg nincs backup bios ilyen esetekre, vagy egyéb módon nem írható a chip stb. Meg a további hol melegszik, mert intel chippeket nem fogkrémpasztával árultak még pár éve? Aztán lehetett delidelni a garancia elvesztése mellett és normálisabb hűtőközeggel ellátni. Driver problémák? Én nem láttam még olyan VGA gyártót akinek ne szidnák a drivereit hogy így fos amúgy szar, akkor sokkal inkább a feladat megoldhatatlanságáról van itt szó mintsem arról hogy ne szánnának rá elég erőforrást hogy jó legyen. Leég az alaplapod meg stb horgásztörténeteket meg hagyjuk, mindekét gyártónál előfordulhat ilyen mivel technikáról beszélünk ami el is romolhat, de kibaszott marginálisan kis szám. Pláne ha nem OC-zik.