• NEXUS6
    Ez volt az a kvp korábbi megjegyzésére a #12-ben adott kijelentésem, amiből kiindultunk:
    "Ha egy LVL4 szintű autónál be kell avatkozni azon az út szakaszon, amelyen az LVL4 szintű önvezetésre jogosult, akkor az a jármű eleve nem rendelkezhet LVL4 minősítéssel!!!"
    Szóval az egy dolog, hogy a Tesla Autopilot/FSD egy adott, esetleges, véletlenszerű rövid távon képes-e egy NEM JÓVÁHAGYOTT LVL4-szerű múködésre, miközben az egyéb körülmények változatlansága ellenére egyszercsak random módon bakizik, vagy kiszáll, ártadja a vezetést. Márpedig a videókból pont ezt látjuk. Amely sajnos az egyetlen információforrás, tekintve, hogy mint ezerszer jeleztem a Tesla NEM ad ki arra vonatkozó statisztikát, hogy hány km-enként kell átlagban a vezetőnek vagy magától, vagy a rendszer kérésére beavatkozni és ezzel milyen súlyosságú baleseteket kerül el. Ezen felül tudomásom szerint a cégnek nincs a hatóságnál adott XY területre/útszakaszra (és adott körülményekre) szóló LVL 4 engedélyezésére vonatkozó beadványa, amely teljesítéséhez kapcsolódóan képes a hatóság által meghatározott követelmények teljesítésére. Ettől kezdve akár kvp, akár a te spekulációd arra, hogy a Tesla képes-e LVL4 szintű működésre totálisan megalapozatlan!!!

Tehát hol látod a kijelentésemben, azt, hogy a LVL4 szintű ODD CSAK és kizárólag geolokáció alapú!???
    Mondom a videókban a bakiknál, beavatkozásoknál, vagy balesetekhez kapcsolódó leírásokban azt látjuk, hogy a Tesla vezetése közben nem volt változás az ODD szempontjait illetően, nem jött jégeső, vagy tört ki zombilázadás csak simán bele akart hajtani az álló kocsikba, vagy átment a szemközti sávba (illetve a júzer eleve olyan körülmények között használta, amelyet a jelenleg LVL2-höz deklarált ODD SEM fed le).

Mint többször jeleztem a szövegértésre totál képtelen vagy és/vagy nyilvánvalóan csak trollkodsz, amikor a szövegkörnyezetből kiragadva elkezdesz egy egy mondattöredéken rugózni és így gyak csak saját magaddal "vitatkozol". Amibe ha ez nem zavar én többet nem is szólnék bele, el vagy te magadban is.
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2023.07.05. 09:45:49