• Szefmester
    Tudomásom szerint a vagyonelkobzás és a számla zárolása nem ugyanaz.

Ha van 10 millám, és elkobozzák, akkor lesz 0 millám. Ha zárolják, akkor van 10 milám, de nem engedik hogy használjam. Ezt később megengedhetik... a másikat vissza kell adniuk.

Nem ugyanaz.

#13 Ha valótlanságot állítasz, akkor ne lepődj meg ha elmeszelnek érte. Ha a fészbúkon keménykedsz és fenyegetsz másokat akkor elővehetnek érte. Mi a gond? Én már voltam fenyegetéssel elővéve mert egy hülye kis picsának azt mert írni, hogy megkeresem hol lakik és az ablaka alatt fogok hangosan Slayert meg Dimmu borgirt hallgatni a kocsiból, ha szerinte aki nem bírja hogy ő zenét hallgat az költözzön el.. Mert a téma valami belvárosi fesztivál volt, ami elől sokan kiköltöztek a város szélére, és pár éve elkezdték ott rendezni a fesztivált, mert valami fejest zavart a zaj és a tömeg (meg lehugyozták a kocsiját). Nem volt erőszak, nem volt semmi, csak felhoztam egy példát arra hogy neki is lehet kellemetlen... Nem azt mondtam hogy megkeresem és megfojtom vagy ilyesmi. Nem is volt bünti érte csak egy ejnye bejnye.