• repvez
    Szüli
    #71
    pont erre várunk már régen, hogy akkor vezesd fel a te elképzelésed , hogy mi a meglátásod, a jövövel kapcsolatban, hogy mit hogyan kellene, de ilyet még egyszer sem olvashattunk töled, mert mindig csak a JElenleg van meg a régen se mukodott jön.

    És ha 10 év alatt szerinted nem változott semmi akkor miért is vagy annyira felháborodva, hogy a villanyautok rosszak?
    Amugy meg tök jö ,hogy berögzult az agyadba a torrentes hasonlatom, és ugy idézed, mintha egyáltalán tudnád, hogy hogy értettem vagy , hogy maga a torrent hogy mukodik, de ugya kiragadtad a saját kis gondolatod szerint, hogy én ezt hogy gondolom és azt már ugy adod elő, pedig eléggé valoszinu , hogy köszönö viszonyban sincs azzal mint amit te elképzelsz.


    ÉS attól, hogy a elektromos háélozat JELENLEG, nem kéeps ellátni a szerepét, legyen az hagyományos vagy megujjulokkal villanyautokkal egyutt, attól még nem a kocsik a felelösek.
    ÉS ha már fejleszteni kell mindenképp akkor sokkal egyszerübb már ugy kialakitani valamit, hogy az megfeleljen az adott irányvonalnak, nem pedig toldozni foldozni az amugy is roskadozo rendszert.


    "Csak hozzáfűzés:
    Az autók megjelenésekor a lovaskocsik voltak a büdös, hangos és koszos járművek. A lovak ugye szartak, a vaspatkók nagyon hangosak voltak a kövön, valamint nem tudom, ültél e lovaskocsin, de egy ló nagyon sokat fingik.
    Szóval a kocsik halkabbak és tisztábbak voltak, mint a lovak."

    Ezzel nem vitatkozom, mert pont ezt akartam kihozni belöle, pont ugyan az a felállás volt akkor mint most. a villanyauto is halkabb és tisztább , de máég is az ellentábor azzal példálozik, hogy a belsoégésu motoros, egyszerübb tankolni meg mindenhol lehet és mi van ha kifogy az áram senki nem hoz majd neked áramot.
    Ugyan ez volt egyel elörébb is, a lovakat bárhol lehetett etetni itatni, ha kifogyott a benzin akkor ugyan ugy loval vontatták addig mig találtak egy helyet ahol volt benzin. és ott is a gazdagabbak vették a kocsit, mert tisztábban lehetett vele gyorsabban utazni . csak a szemléleten kellett változtatni ahogy most is azt kéne pár elvakult motorosnak.
    Teljesen más használatot vár el ,de ök nem akarnak változtatni pont emiatt nem akarják se a megujjulokat sem, mert ahhoz is váltotatni kell a szokásokon .