• defiant9
    #57
    "Minden tagallam valaszthatja azt is, hogy csak a milliardosok kivaltsaga legyen a sajat jarmu vagy a futott otthon, de ez nem lenne annyira biztato jovokep."
    Hazudsz továbbra is. Az elektromos autó nem a milliárdosok kiváltsága, de tény hogy drágább emiatt csak a jobban keresők engedhetik meg maguknak. Jelenleg egy Tesco árúfeltöltő is megengedheti magának hogy legyen egy 10 éves belső égési autója. Ezután majd csak a szoftver fejlesztő engedheti meg hogy legyen. Hol van az leírva hogy alanyi jog a pöfögtetés?

    "mert az EU vezetese is eldontotte mar hogy vagy teljes elektromos atallas vagy semmi."
    Hazudsz ismét. A klímasemleges e-fuel is lehetséges opció, csak ez drágább mint az akksi+napelem.

    "Ez egyfajta 0.0001% 0.1% es 99.9% elosztast jelentene a felso-, a kozeposztaly es a munkanelkuli szegenyek kozott"
    Az hogy leírsz légből kapott számokat az egy szokásos primitív kvp-s beböfögés. Megkérdezhetném hogy honnan is jönnek ezen számok, honnan tudod te ezt ilyen pontosan, de nyilván ismét csak füled farkad behúzva lapítanál, ahogy szoktál. Mert ilyen sunyi gerinctelen jellemtelen alak vagy. Ezen érdemes elgondolkoznod, két konteózásod közt.

    "A kozeposztaly meg szepen csendben megszunik, a fiatalok mar csak berelni tudnak, egyre alacsonyabb szinvonalon, de panaszkodason kivul semmit nem tesznek. "
    Ezt alapvetően a Trump féle konzervatívoknak köszönheti, aki a gazdagok adóztatása helyett még adott is nekik +1%-ot, ezzel is nyitva az ollót. A bal oldal jellemzően a progresszív adózást tolja (fizessen többet a jómódú, ez alapvetően a szocik zászlaján van rajta). Azzal már nem nagyon lehet mit kezdeni hogy a tőke/pénz pénzt fiall, ilyen mértékű vagyonadókat nem lehetne kivetni, meg igazságtalan is lenne.