Akkor tisztázzuk, elöször azt állitottad, hogy az SSD szarabb mint a hdd , aztán ezt saját magad cáfoltad meg, hogy már 11 éve megy gond nélkül.
Én megállapitottam, hogy a tárhely mérete még nem érte el azt a szintet mint a HDD és föleg nem GB/ ft arányban és emiatt még nem fognak eltunni a HDD-k.
NEm állitottam, hogy nem lenne elég 1TB azt mondam, hogy az 500assal is már gondok lehetnek pár embernek. csak pár példa és a jövöben ez még nöni fog
ÉS itt mostmeg már eltértek a témátol ami hogy az SSD kiváltja e a HDD-t.
Mert már arrol kezdtek el vitázn i, hogy ki és mi az átlagfelhasználo és mennyi adatot temel.
ÉS bármit irok kényetek kedvetekre kitaláltok egy olyan réteget mint "átlagfelhasználo" ami pont azt támasztja alá amit ti mondtatok.
És mivel pont nálad elég ennyi te vagy az átlagfelhasználo ugye?
vagy szted ki az átlag user? az aki csak irodai munkára használja a gépét? vagy aki csak játékra? esetleg egy tizenéves aki játszik ? vagy egy családapa akinek a gépén játszik a gyerek és rajta tárolja a családi képeket a meséket és a filmeket és o meg még dolgozik is rajta?
Tök mindegy, hogy mi csak az a lényeg, hogy te tudd jobban és ha a témában nem tudsz hozzászolni akkor keress egy másik nézöpontot vele kapcsolatban , hogy bele tudj kötni ahogy szoktad.