• repvez
    ki beszélt itt most az áram költségérül , és a goggle hogy oldja meg, ha van neki ingyenes része akkro legyen ingyenes és ne bassza tele zavaro reklámokkal, ha nincs ingyenes része és nézni akarom akkor fizetek érte ,föleg ha olyan tartalom lenne amit máshogy nem érek el, de itt csak a reklámot iktatja ki és esetleg nagyobb felbontást kapok, az meg kit érdekel, ezért nem fizetek.

A másik, meg ha valaki fizetni akar érte engem nem zavar mindenki arra költ amire akar, ezen én nem huzom fel magam ,nem kezdem el osztani az észt , hogy szorja a pénz mikor ingyen is lehetne, mint ahogy te teszed forditva.

ÉS igen arra gondolok, hogy legalább minöségi tartalmat látnák, nem ilyen fost amit mindenki feltesz, a YT , kb 90%-a trash tartalom ezért szintén nem fogok fizetni. ma akinek van mobiltelefonja egybol azt hiszi, hogy tartalom gyárto és influencer és osztja az észt mert azt hiszi, hogy majd ebbol megél. Csak az a baj, hogy sokan tényleg meg is élnek, hogy szemetet csinálnak.

ÉS azért sem fogok fizetni, mert a videok még reklámblokkoloval is csak a fele az ami a tartalom amirol a video szol.
    Elmondom, hogy milyen egy YT video.
    Van egy felvezetése logo miegymás, eljkezd valamirol beszélni majd jön egy hosszabb rovidebb szponzorácios blokk ami jobb esetben valahogy kapcsolodik a témába ,de ez se mindig igy van. a téma közbe párszor reklámolja magát és elmondja, hogy nyomd meg a gombot iratkozz fel meg kommentelj. aztán megint mond valamit és akkor eszébe jut , hogy ja erről amugy már csináltam egy videot azt meg itt megtudod nézni, aztán folytatja amit abahagyott és a végén meg felsorolja a patrionos feliratkozokat meg a webshopos dolgait és a végén mikor még van vagy 10mp a videobol már ráteszi a goggle a 2 következő video ajánlot , hogy ne hogy lásd mi van a képen. és akkor ezek tetejébe van az, hogy még a google megszakitja a tartalmat a saját reklámaival.

Na ezért fizessek? és ezért lesz 3 perc a reklám egy 5 perces videonál.

ÉS igen átléphetők a reklámok 5mp után addig meg már pont az agyamra tud menni, hogy brusszel háboruzni akar és ugyan az a reklám egy video alatt .
    Arra sem figyel a google ,hogy gyerek tartalomnál ne politikai és felnott tartalom legyen a reklám.
    Mert ha leül a gyerek mesét nézni akkor nem ugrálok oda 2 percenként kinyomni neki a politikai hirdetést és már ovodások is ezt a szart fujják emiatt.

ÉS nem is fogok tartalmat gyártani, mert nem vagyok ripacs magamutogato szofoso mint az összes YT-ernek mondott ember, az aki tényleg oktató videokat csinál és nem egyéni ghaszonszerzés a mozgató rugo az nem reklámozza saját magát és pont emiatt nem is lesz neki látogatottsága.

DE aki ripacskodik és azon versenyez, hogy ki tud nagyobb hulyeséget mondani csinálni ahhoz meg döl a lové és ugyan ugy hozátesz az emberek elhulyitéséhez.

Ha neked ez személyeskedés akkor el kellen menni valakit megkérdezni, mert amit te aggattál az emberekre na az a személyeskedés, nem az amikor megmondja valaki a vélemyént.