1. Tisztában vagyok azzal, hogy a szerver árammal megy, ami nem ingyen van. Aki ezt működtetni pénzt kér érte. Egyesek meg azt hiszik, hogy ez ingyen működik.
2. A csatornám indulása előtt is előfizető voltam már, mert volt olyan tartalom, ami eleve prémium volt csak elérhető és reklám ezzel kis is lett lőve. Már akkor is irritáltak a fillérbaszók.
3 És igen, a tartalomgyártó is nem a két szép szemedért csinálja. Gondolj bele, mennyi minőségi tartalmat látnál a, ha esély se lenne kitenni valahol vagy bevételt realizálni belőle. Én sem csinálnám, mert elértem azt a pontot, hogy ingyen nem csinálom. De persze te soha egy gramm tartalmat sem csinálták, honnan is értenéd mi tudás és meló kell ehhez? Ellenben én még repszim fejlesztés és modot is csináltam. Ingyen. Azzal repülsz.
4. A bevételen 15% se a YT-től jön, hanem a támogatásból. Csak a YT felület nélkül hol osztahtja meg az ember és hol érhetném el.
Az asszony telóján van reklám , egy 10-12 perces videóban 1-2-őt tesz be és 5 sec után jellemzően átléptetető.
Hogyan lesz így 3 perc?
Ha nem tetszik, akkor ne nézd. Ha a fillérbaszó ingyenességért zavar, hogy óránként, kb. 4-5 reklámot esteleg feldob neked.
Ostoba vagy. Szokás szerint. Megszoktuk.
Csak most már kőkemény személyeskedéssel vegyíted ostobaságod.