• repvez
    Csak ,hogy tisztánlássuk a dolgokat Militavia azért is ilyen harcias a reklámok és a elöfizetés mellett, mert érdeke van benne, hogy kapjon belöle lovét.
    ÉS az már nem érdekli, hogy a google nincs tekintettel senkire és semmire a reklámokkal kapcsolatban, hogy egy mesefilm alatt is képes 5percenként leadni a politikai hirdetést 3x teljes hoszban és az ellen mégse tesz semmi lépést, hogy legalább ugy állitsa be a relámokat, hogy egy gyerekmese alatt ne legyen ilyen vagy esetleg korhatáros tartalom .

Arról nem is beszélve, hogy etikai kérdéseket is felvet, mert én mint felhasználo nem kapok azért semmit, hogy nézem a reklámokat sőt még én fizetek érte. Meg az adataimért se küldenek semmit, ha felhasználásra kerül.

Mert érdekes modon ha megnézek egy YT videot és abban van 3 reklám akkor egy 5 perces video mondjuk lesz 8perc és annak az adatait is letölti ami meg az én elöfizetett adatkeretemet fogyasztja.
    Akkor erre miért nem lép senki, hogy egy kéretlen adatfolyamért fizetek és mondjuk egy 5gb adatkeretből ezek miatt mondjuk csak 4et tudok ténylegesen felhasználni, mert nem csak a YT-nál van igy, az összes weblapon a felbukkano reklám akkor is betöltödik amikor a tényleges tartalom meg nem vagy csak a reklám után lehet a tartalomra menni.
    Majd ha ezekhez hasonlo dolgokért nem huznak le akkor majd én is fizetek a szolfgáltatásért.