• repvez
    Szüli
    #11
    és ez miben is másabb mint az utobbi forradalomnál?
    Akkor a faluban mindenki termelt és tenyésztett és ami nem fogyott el a háznál azt bevitte a városi piacra , hogy annak is legyen enni akinek nincs lehetösége termelni.
    Amikor bejöttek a gépek és egyéb fejödések, akkor a falusiaktol átvették ezt a nagyiőari termelét és ma már ha ugy vesszuk a falusiak is városiak lettek csak vidéken laknak. Mert már szinte senki nem termel semmit háznál csak bemegy a multikhoz.
    Megszunt a parsztság ha ugy veszuk, de nem halt meg töle sok ezer ember, hanem más munkája lett vagy már eleve mire végigment a folyamat a gyerekek nem ezt a szakmát vették át a szuleiktöl.

    Most is ez lesz, hogy sok olyan munkahely megszünik ami leváltható robotokkal és AI val . Például egy diszpécser vagy call center teljesen felesleges lesz emberi alkalmazottal és várni orákig mire kapcsolják mikozben az AI több ezer ember kérdésére tud azonnal válaszolni.

    Lesznek viszont olyan munkák amikre nem tudnak még ilyen helyettesitést kitalálni oda kell még az ember . illetve az aI mellé aki megmondja az AI nak , hogy mit kell csinálni vagy olyan aki az AIval közösen dolgozik.