Az attól fógg mit veszunk jonak. A felvétel nem hiányos és látszik a kép, tehát jol sikerült a digitalizálás.A tartalomrol már más lehet a vélemyén.
Az, hogy egy trailer alapján kijelenteni, hogy jo lesz a film azért elég meredek.
De én nem vagyok enynire optimista ennyire sőt, az a bizonoys mérce az elso két rész közelében sincs és egyre csak gagyibb lett utána és ez még alább teszi a szintet ezekkel a organikus kinézetü robotokkal és a CGI-on is látszik , hogy nem lett akkora törödés mögétéve.
Az egész széria meg saját maga univerzumát teszi tönkre, azzal, hogy az elso részben elmondják, hogy csak páran élték tul az egészet erre meg már 7 részen keresztül jönnek elö az ujabbnál ujabb fajok és lények, ráadásul egy csomo már rég itt volt akkor is mikor az első részbe ideért optimusz arra a bolygora amirol azt sem tudták ,hogy létezik.
sztem a mostani sorozat filmekkel kapcsolatban jo lenne ha a forgató könyv irőkkal megnézetnékl az elözö részeket is és talán jegyzetet csinálhatnának, hogy mik azok a kulcs momemtumok amikhez tartani kéne magukat a folytatásokba és akkor talán nem lennének ilyen gagyi filmek és nem köpnék szembe magzkat