• tom36
    #7
    Ezeket a kijelentéseket komolyan gondolod ? Tipikus kiragadott részletek, infók úgy összerakva, hogy semmi valós ne legyen benne, csak lejáratás legyen!
    1. kijelentés: miért maradnál a régi elképzelésnél ha idő közben jobb és hatékonyabb megoldásokat tudsz alkalmazni.
    2. spoilet: teszt tartályok voltak ezek amiken a különféle megoldásokat próbálták ki, mind anyagvastagság mind kupola kialakítások ... sokmindent teszteltek, fejlesztetek közben.
    2. kijelentés. a koncepció megvolt majd terveztek fejlesztetek újra goldoltak.. ezért is volt a sok teszt példány és vele együtt a kinézetbeli változások.
    3. rengeteg hajtómű teszt van a mai napig, (napi több teszt van), ill majdnem minden raptor ami alákerült az átesett minimum 1 indításon már.
    4. légcsatorna ??? tedd be!!, max kisebb makettel de sok szükség nincs is rá, ez nem egy autó, repülő... miegyéb aminek szabájtalan, asszimetrikus formája van.
    5. mit nevezel tesztnek ? Ez egy teszt volt ! Külön külön letesztelték már, de az indítópadot és a rakétát hogy teszteled le, hogy éles helyzetben működik e ha nem egy indítással ?
    6. nem 30-40 év hanem 2 max 3 év és stabilan fog menni minden. Nem sufnituning, kispisti háza mögött, roncstelepi eszközökkel, és a kisiskolás haverokkal a játszótérről.
    Bónusz: nagyon sokmindent elértek ezzel a tesztel. Bizonyították hogy működőképes ez a hatalmas monstrum, csak ahogy az várható volt az indítóállás alatti beton nem bírta és az onnan felverődő betondarabok okozták a bajt. Ez nem arról szolt, hogy megmutatják a nagyvilágnak hogy mit tudnak hanem, hogy a gyenge pontokat megtalálják amiket tesztek során nem tudtak kipróbálni. Nem lehet mindent számítógép mögött lemodellezni. ezért is volt az évek során rengeteg teszt a tűréshatáron túl.