• wraithLord
    #4
    A Switch egy hordozható Nintendo konzol, megvan neki a saját közönsége, és a saját exkluzív játékai is. A Steam Deck dettó, egy Steam platform, ennek is megvan a saját közönsége, pl. akinek szép nagy Steam accountja van, és késztetést érez egy mobil játékplatformot venni hozzá, amit desktop játékgépként is lehet használni, mint a Switchet.

    Amit inkább ide lehetne hozni, az a Razer Edge, mert az egy androidos gaming tablet. Majdnem telefon, csak nem lehet vele telefonálni (gondolom, mert célhardver akar lenni, de ki tudja). Kíváncsi vagyok, abból mi lesz. De gondolom, van/lesz rá igény, ha másért nem, azért, mert Razer.
    És akkor a Razer Edge az átmenet a ROG Phone, Black Shark, Redmagic, Legion felé. Szóval én itt arra gondoltam (és emiatt nem mobil géminget írtam, hanem "mobilos" géminget), hogy androidos berkekben van-e mélysége a mobil gémingnek. 5-8 éve szerintem nem nagyon volt, most már talán.

    Apple téren fogalmam nincs, Apple termék téren egy iPhone 6-om van, az is csak a drónom miatt, mert a DJI GO iOS-en használhatóbb.