Macropus Rufus#3
"amik csak a sajatmarkas toltoiken tolthetoek"
pl? MErt úgy tudom, hogy a kocsimat otthon is tölthetem a saját kiépített töltőmmel. Nem hinném, hogy ha pl. Tesla-ról Kia-ra váltok akkor építhetem ki az egész miskulanciát újból...
"a sajat gyartasu kereknyomas szenzort ismerik fel, tehat csak a gyarto altal tamogatott autogumikat lehet hozzajuk valasztani."
a szenzorok 99%-ban nem a gumiban vannak, hanem a szelepben. (vagy a felniben). Tehát nincs olyan, hogy én csak xy márkát használhatok. (megjegyzem: ha az xy márka hibája miatt balesetezem, mert gané sz@r a gumi, akkor ugye a gyártó felelőssége is ott van ui. ő kényszerített rá a fos megvételére.) A szenzorokat (kvázi a szelepet) meg már most is csak típus azonosra cserélheted.
"Nagy valoszinuseg szerint a HP-s kozepvezetok es mernokok eleg jelentos resze vezet ilyen autot, mert Kaliforniaban nepszeruek."
ennek az esélye a nulla felé tendál, pont azért amit feljebb írtam. (otthoni töltés, nem a gumiban van a szenzor.)
"Van egy pont ahol egyszerubb ha az ember mar csak berli az autot, a nyomtatot, a lakast, nagyjabol minden ingo es ingatlant. De alapvetoen ez lenne a cel."
aha... lehet, hogy ez a cél, de ez nem fog bejönni. Autót már most is bérelhetsz, azért nem az a jellemző, hogy kezdenek lemondani az emberek a saját vasról. Ingatlan bérlés is van már, még is mindenki sajátra törekszik, még a jenkiknél is. Az ingó vagyon fogalma meg van? Ingóságnak számít minden olyan lakberendezési- és vagyontárgy, amely nincs a ház falaihoz kötve, beépítve. Ki a fene fog bérelni egy polcot? Ilyen volt már anno amikor a másodlagos jelzáloghitel piac bedőlt... még a családi fotók is a bank tulajdonét képezték. Nem hinném, hogy lesz kereslet arra, hogy mindenki mindent béreljen. Gyak. semmilyen tulajdonod nincs. Az emberek meg ezt azért nem nagyon komálják, csak a marketing akarja elhitetni velük. Pont úgy mint ami a te utolsó bekezdésed.