• wraithLord
    #6
    Pont azért nem szeretek sorozatot nézni, mert beránt, és egész nap előtte ülök /akarok ülni. Ha hetente jön ki egy rész, akkor legalább nincs ilyen késztetésem, ráadásul egy kis nosztalgia is, hogy gyerekkoromban hetente csak egy részt láttam az aktuális kedvenc sorozatomból.

    Éppen elég baj az, hogy van egy csomó sorozat, ami érdekel, és már régen lefutott (vagy hogy pl. a Netflix egyszerre rakja ki az egész évadot). Ahhoz legalább ugyanakkora önuralom kell, hogy ne nézd végig egyszerre az egészet, mert talán mással is kéne foglalkozni, mint ahhoz, hogy megvárd, míg kijön az összes rész egy éppen futó sorozat aktuális évadjához. Időbeosztás szempontjából jobban szeretem, a "ha tetszik, ha nem, hetente 1 van" rendszert.

    Nagyobb cliffhanger meg az évad utolsó részében szokott lenni, akkor meg várhatsz fél évet, évet, mire folytatják... ha évadonként nézed, és nem várod meg, mire kifut az egész sorozat. :D Én is egy csomónál "megvártam", most ezért szívok, hogy elkezdeném, de nem akarom... :D