• defiant9
    "Persze hogy kollektív"
    Avagy kollektív bűnösség van? Tehát a ma született zsidó/roma csecsemő is generálisan bűnös és diszkriminálni kell. Jól értem?

"Nekem is több hozzászólásomat törölték pl. itt az sg-n is, amiben csak tényeket soroltam - rasszista tényeket."
    "Azokat az írásokat, amik cáfolják a libsi lózungokat, egyszerűen betiltják,"
    Első körben akkor írd le a 'lózungot' amit cáfoltál. Majd írd körbe hogy mivel cáfoltad.

"hogy ebből agresszió lehet, pedig pont ezen gondolatok megvalósításával oldódna meg a társadalom egy problémája, kerülnének helyre a dolgok."
    Oldódna meg? Nyilván szerinted a helyére kerülne, no és mi van ha más szerint más a dolgok rendje. Miért te lennél itt az etalon?

"Kutatni kellene ezeke"
    Nekem kb. 30 mp. volt google-ön megtalálni a tesztoszteron/agresszivitás/feketék relációt, tudományos kutatásban. Mit akarsz ezen még kutatni?
    A kérdésem adott volt csak elsunnyogtál a válasz elől. Itt van Európa, a benne lévő emberek agresszivitási szintjének eloszlását egy harang görbe írja le, ha 100 a közepe akkor mondjuk 80-120 közötti értékekkel.
    Te vélhetően simán a 100 feletti tartományban vagy, ahogy tipikusan férfiak lesznek a felső tartományban. Mit tegyünk?

"Rasszista vagy, mert rangsoroltad a rasszokat adott tulajdonság szerint."
    Tévedsz. Sorba lehet rakni az embereket magasság/szemszín vagy tesztoszteron szint szerint is, de nem mondom hogy aki magas kékszemű az jobb, akinek meg magasabb a tesztoszteron szintje az rosszabb.
    Ha lenne ilyen mérce akkor se mondanám ki, mert van egy szociális filter amit jó esetben megtanultunk gyerekkorunkban. Emiatt nem sértegetünk másokat. A magad fajta primitívebb/civilizálatlanabb emberekben ez nincs igazán meg, sőt örömet okoz nekik ha gyűlölködhetnek, magukat különbnek minősíthetik (ennek megvan a pszichológiája, de ez ugyanúgy 'rossznak' minősíthető tulajdonság, és mondhatom rád hogy emiatt 'defektes' vagy)