A 2. #9-es hozzászólásra válasz:
Persze hogy kollektív, hiszen tapasztalatból és tudományból (pl. az agresszivitás szintjének megállapítása) következtetéseket vonok le, amit alkalmazok. Az AI-nek ezt tiltják meg.
Nekem is több hozzászólásomat törölték pl. itt az sg-n is, amiben csak tényeket soroltam - rasszista tényeket.
Hitler idejében a világ nagyrésze rasszista volt, mára ezt a következtetést ölték ki az emberek jórészéből.
Egyébként a rasszizmus, fajelmélet, homofóbia stb. nem gyűlöletkeltés a fajtád mindig azzal jön, hogy ebből agresszió lehet, pedig pont ezen gondolatok megvalósításával oldódna meg a társadalom egy problémája, kerülnének helyre a dolgok.
Ha végre kimondaná a kormány, hogy a cigányság képtelen beilleszkedni, képtelen egy ütemben tanulni a magyarokkal/horvátokkal stb. Máshogyan tudnak és akarnak élni mint mi, ezért szeparált életteret biztosítanának számukra. Az nem a "magyar felsőbbrendűség" kiváltsága lenne, hanem a világ rendje. Indiában is kasztnélküliek voltak - nem véletlenül. Az árjaság pedig nem származás, hanem tudatállapot. A származás ennek járuléka.
Ugye beismerted, hogy a negroid rassz agresszívabb, mint az europid. Tehát nem csak a bőrszínről van szó, hanem teljesen más viselkedésről, életvitelről, intelligenciáról, ritmikai érzékről stb. Kutatni kellene ezeket, csak hát amióta a liberalizmus beette magát az egyetemekre, nincsenek releváns munkák.
Rasszista vagy, mert rangsoroltad a rasszokat adott tulajdonság szerint. Ha megállapítod, hogy ez abban jobb, az abban, akkor rangsorolsz - én sem csináltam mást. Meritokratikusan viszont ezen tulajdonságok szerint meg lehetne határozni a legjobb társadalmi helyet az adott csoportoknak.