• repvez
    #12
    ezzel az a gond, hogy a mai generácio-t meg nem is érdekli vagy tudja, hogy egy 40-50 évvel ezelötti képregénybe mi volt. igy nem iz azokat olvassa és nem tudja mi van benne, neki az a lényeg amit most eléje tolnak.
    ÉS emiatt tudnak eltérni az eredetitől.
    Elég, hogy csak uyan ugy hivják a superhőst a többit meg már szabadon köréje huzzák ahogy akarják.

    Ezért van az, hogy egy csomo szereplö teljesen más kinézetü más a háttértörténet vagy épp ahogy hőssé válik, mindezt az emlitett Pc jegyében.

    Ha megnézed ma már nincsenek is olyan vigjátékok ami régen, mert ott mindig olyanon poénkodtak ami miatt ma már bojkottálnák a filmet vagy a szinész carrierjének anyni lenne. ezért maradnak az alpári fingos böfögös poénok, ahelyett, hogy valakire valami sztereotipia miatt poénkodnának. ma már nem PC egy ace ventura, vagy hasonlo film.

    DE ugyan igy nem lehet már jo akcio fimeket sem látni mint régen , mert ott is már egyböl megy a szájkarate, ha valamelyik népcsoport a rossz oldalon van .

    A legnagyobb probléma meg pont emiatt van. hogy mindenki beleszol ,hogy mi hogoyan legyen a filmbe és mindenkinek nem lehet megfelelni. régen meg lett csinálva a film levetitették és akinek nem tetszett nem nézte meg ,de nem lett bojkott meg ujraforgatva a film vagy eltörölve a folytatás vagy csak megváltoztatva a szinész vagy a torténet, mert valakik elég hangosan panaszkodtak miatta.