• nlght
    #11
    "A baj az az (amit aztan te is irsz csak mas szavakkal), hogy az otlet elfogyott."

    A francokat fogyott el, ott van több ezer képregény kiadás ami több évtized alatt keletkezett, csak arra vár hogy valaki megfilmesítse. Ha csak a top 10 sztorikat filmesítenék meg belőle akkor is évtizedekre lenne elég sztori/ötlet.
    Nem az ötlet fogyott el.
    Ha eddig nem tűnt volna fel, akkor az egész erősen politikailag át van itatva.
    Már nem tetszene a Disney vezetőinek, hogy milyen képregényeken nőttek fel a mai generációk, nekik az a fontos hogy a politikai nézeteiket belemossák minél több ember fejébe és mellette profitot is termeljen a stúdiónak ha lehet.

    Ha a Marvel univerzum éltetése vagy a nagyobb profit lenne a céljuk akkor már rég kibaszták volna a woke tanácsadóikat. De a csökkenő számok és a fanyalgó nézők sem riasztják el őket attól hogy teljes gőzzel tolják a politikai nézeteiket.

    Viccesen szánalmas pl. a Deadpool, ami elvileg szabadszájú, 18+ sztori kéne hogy legyen. Valahogy próbálnak egyensúlyozni hogy politikailag korrekt legyen de mégis valahogy adja át a deadpool érzést, közben a kettő teljesen más pólus. Az első rész még jó volt, a 2. már sokkal jobban hozza a kötelező PC elemeket, amiket biztos hogy nem rakott volna bele a Deadpool alkotója.