• Irasidus
    #10
    Semmilyen védelmi célokat nem szolgál, és erre teljesen alkalmatlan. Ugyanis csak töltött részecskéket tud befogni, másrészt ezen részecskék a hatalmas mágneses mezővel találkozva halálos-gamma sugárzást bocsátanak ki, vagyis semmilyen védelmi szerepe nincs!

    A Bussard-ramjet egy fúziós hajtómű, ahol közvetlen módon használják fel a fúzióból felszabaduló energiát, ami nagyságderekkel jobb hatásfok mintha még mágnesekkel próbálnád gyorsítani. Bussard nem is beszélt ilyenről, szólva a saját agymenésed nem kellene úgy előadni, mintha ez Bussard-ramjet lenne. A vasimir és egyéb mágneses gyorsítók nagyon kicsi tólóerőt biztosítanak, most ha te ez hozzáadod fúzióból felszabaduló energiához, az annyit ér mintha fújtál volna egyet a hurrikánba kategória, cserébe iszonyatos energiát emészt fel, nem beszélve a súlyról. Ezért sem találsz ilyet sehol. És nézz utána, hogy a ramjet mit jelent, mert nem vagy képben még most sem, sehol nincs ramjetekben semmilyen mágnes, vagy plusz gyorsítás, pont ez a lényege!

    A Vasimir meghajtáshoz rádióhullámú fűtést használnak. Jó lenne ha egyszer elolvasnál egy erről szól publikációt, vagy cikket.
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2023.02.10. 09:09:46