• NEXUS6
    #36
    LOL
    1. Nem gondoltam, hogy ezt neked, liberálisnak dedós szinten magyaráznom kell, de alapfogalmak tekintetében végülis nem ez az első eset. Kedves D9 nem tudom, hogy liberálisként halottál-e olyanról, hogy mindenkinek joga van a saját identitását önmagának meghatároznia, ami bizony érvényes a politikai álláspontra is.
    Amikor viszont TE ragaszkodsz a politikai tér 2 (lásd analógiaként a nemiség esetében férfi/nő genderre leszűkítő bináris) oldalú felosztására, akkor bizony ezzel a liberális eszmeiséggel menetelsz a szép sáros gumicsizmáddal szembe.
    Sajnálom, hogy a finom példáim sem tudták benned az ezzel kapcsolatos AHA-effektust kiváltani, de végülis megszoktam, hogy alapfogalmakat és deklarált álláspoontodat szemmibe véve teszel kijelentéseket úgy, hogy az abban rejlő ellentmondások még akkor sem tűnnek fel számodra, amikor arra valaki kb ezerszer felhívja a figyelmedet.
    Értem?

    2. Végülis elismerted, hogy igazam van. Köszönöm, téma lezárva.

    3. Tehát végülis ezt is elismerted, hogy a példám jó. És ebben a hsz-edben is újabb példát adtál, hogy anélkül, hogy megismerted volna álláspontomat, vagy figyelembe vetted volna, hogy én magamat hogy identifikálom, beskatulyázol. Vagyis az alapkijelentésemet, ami pontosan erre vonatkozott bizonyítottad. Köszönöm, ez a téma is lezárva.

    4. A hsz-ed tele van rahedli olyan világnézeti torzulással, ami kb egy olyan ovisra jellemző, aki anyu után, mert ő azt monta, ő is liberálisnak vallja magát, anélkül hogy valójában tudná, hogy ez a kategória mit is jelent. Ezzel bizonyítottad a kijelentésem lényegét, hogy anélkül gyak lemásolod az USA jelentette mintát, hogy ez bárminemű tudatos döntésen, a lehetőségek figyelembevételén, számbavételén alapulna. Köszönöm, téma lezárva.

    Nézd elég régóta beszélgetünk minden lóxarról, pl vallásról is, nagyol jól tudnod kéne, hogy mik a vallással, hittel kapcsolatos nézeteim, de tekintve, hogy nem figyelsz és nem is érted az ezzel kapcsolatos kijelentéseimet sem, ráadásul kb 3 hsz-ig emléxel az előzményekre, de ha esetleg nagyritkán valami régebbi beszélgetés rémlik, abból sem tudsz, velem ellentétben pontosan beidézni, ezért nem érzem hogy érdemes lenne ebbe az irányba elvinni a beszélgetést.

    5. Új érvelést nem tudtál felhozni a kijelentésemre, csak újfent önmagadat ismételted, tehát végülis a kijelentésemet (ami alapvetően a 4.-ben tárgyalt kérdés) ezzel elismerted, ezzel a téma lezárva.
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2023.03.10. 08:57:11