• defiant9
    #35
    1. "Értem, szal mert helytelenítem az adott területen,"
    Ne, nem érted. Újabb szalmabáb érvelési hiba. Ha vitatkozni szeretnél akkor próbálj arra reagálni amít írtam. Ez jól láthatóan még mindig nem megy, ehelyett csak kitalálsz szálmalmokat, szalmabábokat és azokkal hadakozol.

    "akkor viszont én viszont liberális vagyok?"
    "És ugyan így liberális vagyok,"
    Primitív Nexus6 féle megközelítés aki túlegyszerűsítve próbálja fekete/fehér-re redukálni a világot és ezt másra vetíteni.

    2. "most legutóbb pl. "
    Cherry picking érvelési hiba.
    Egy filmrendező közel sem bárki, neki és a stúdiónak is felkészültnek kell arra lennie hogy amit bemutat azt pl. a rasszimus szemüvegén keresztül is nézni fogják, a filmkritikusok/filmesztéták/vbloggerek/stb. munkája az hogy kritizáljanak. Ezen folyamat végén kaphat Oscar-t és kaphat savazást is, sőt lehet hogy bocsánatot is kell kérnie ha nagyon bántó volt egyes csoportokra az alkotása.

    3. állításom: "Tipikus konzervatív attitűd"
    Állításod: "konzervatívnak fogsz azonosítani."
    A kettő közé tett egyenlőségjel a szalmabáb érvelési hiba.
    Egyébként az igaz hogy minél több egoista, a mássággal szembeni intoleráns nyilatkozatot teszel annál inkább konzervatívnak fogsz minősülni. Ha kellően sokat akkor rasszistának, ha még többet akkor már nácinak. Ez azonban nem annyira true/false mint amennyire te leredukálod, ez a polarizáló mindset egyéként amit mutatsz szintén egy jellemző konzervatív attitűd, de alapvetően azért mindenkiben benne van, szeretjük ha vannak egyértelmű iránymutatóink. Természetesen akár egy kellően erős kijelentés alapján is be lehet valakit skatulyázni akár egyből a náci dobozba is.

    4.a "hogy továbbra is anélkül tagadod , hogy érvelnél, pl elmondnád,"
    Bizonyítási kényszer áthárítása évelési hiba. Állítottál valamit rólam (másolok). Kijelentettem hogy ez nem valós. Várom hogy igazold hogy szerinted miért másolok. (gyk. az hogy párhuzamot állítasz az nem másolás, az hogy minden országban van bal és jobb oldal(pl. Oroszországban is), és az egyes pl. európai emberek is lehetnek bal/jobb oldali beállítottságuak, közel sem jelenti azt hogy ők másolnának valamit keleti vagy nyugati politikai rendszert. Inkább a politika rendszer pártjai építenek ezen csoportokra. Ami áll hogy a liberalizmus/tolerancia mint minta inkább a fejlett nyugati demokráciákból terjed, a konzervatív másság gyűlölet meg inkább a diktatórikus rendszerek jellemzője, de más-más arányban mindenhol jelen van mindkettő.

    4.b. Nexus6 megfutamodott a bizonyítás elől: Az eredeti állításodban az volt a szalmabáb hogy kitaláltad hogy én téged valamely egyház tagjának állítalak be, de ezt csak te találtad ki. De tudod mit, lássuk a bizonyítást! Hol minősítettelek valamely egyház tagjának?

    5. Állításom továbbra is áll, szélmalom harcként, konkrétan megjelölt alap nélkül indítottad a vitát, a saját kitalációdra.
    Jól látható hogy ismét nem tudtál beidézni semmit amit konkrétan leírtam és amire reagálsz, csak kitalálsz valamit és azzal próbálsz hadakozni. Ez a tipikus primitív Nexus6 vitakultúra eleme. Idézz be valamit #21-ből amit vitatsz ha már arra reagáltál, és arra reflektálj. Hát az már nem megy ugye, mert csak szalmabábokkal tudsz 'érdemben' hadakozni(hemzseg is a hozzászólásod az érvelési hibáktól), az általam leírt érvekkel már nem. Lol :)