• NEXUS6
    #32
    Látom nem jött át:
    1. Helytelenítettem a közbeszéd bipoláris jellegét woke vs konzervatív.
    2. Helytelenítettem, hogy közszereplőktől sokszor egy bárkitől jövő spontán felszólításra elvárják, hogy deklarálja a woke-ságát, ha nem tesz ennek eleget, nagy eséllyel kap egy cancel culture megmozdulást.
    3. Jeleztem régebbi tapasztalatomat, hogy te ugyan így skatulyázol velem szemben , ha nem tudsz woke-nak besorolni, akkor mint konzervatív erkölcsileg elítélendő hulladéknak nyilvánítasz minden alap nélkül. Szalmabáb érvelésnek minősítetted, pedig te is nagyon jól tudod, hogy jogos.
    4. Kijelentettem, hogy az egész lényege, hogy abszolút nem tudatosan gyak az USA kétpólusú belpolitikai viszonyait másolod te is. Érdemi választ nem adtál rá, csak benyögted erre is, hogy szalmabáb érvelés. De mire is? Ez a korábbi megállapításoknak egyfajta folyománya, és mint ilyen a beszélgetésben először jelenik meg, nem reflektál semmi korábbi kijelentésedre.
    5. Szokás szerint egy undorító személyeskedéses minősítéssel zárod a hsz-edet. Nem fogtad föl, hogy mikor mire reagáltam, meg sem próbáltad elkülöníteni, megérteni az újszerű gondolataimat, hanem élből és érvelés nélkül lesöpörted és erkölcsileg minősítetted őket.
    Ez a te "vitakultúrád"!