• NEXUS6
    #49
    Lássuk azt, hogy kis TROLLUNK túráztat, csöcsre vesz téged. XD

    A módszere röviden a következő:
    1. Talál magának egy sztenderd eretneket (klímatagadó, és/vagy putyinbérenc, illetve akármilyen random neki nemtetsző álláspont, ahova téged beskatulyáz függetlenül attól, hogy valóban a csoportba tartozol vagy sem), akinek ebben az első fázisban még ír 1-2 értékelhető hozzászólást. Ez a beetetési fázis.
    2. Ezt követően felnypomja az idegrendszered olyan kijelentésekkel, hogy hazudsz, meg látszólag véletlenül, valójában direkt a szövegkörnyezetből kiragadva idézd tőled értetlenkedve (valójában tudatosan átgondolva). Felépítési fázis.
    3. Végletekig személyeskedve ócsárol, miközben mint egy kiba xar pszichológus, az utolsó mondataidból képzett folyamatos kérdésekkel bombáz (mintha neked bármelyikre is kéne válaszolnod). Emellett kiragadja azokat a számszerűsíthető adatokat amiket valaha is beírtál, és aztán amikre forrásokat követel azok alátámasztására. Fejlett fázis.
    4. További személyeskedés közepette kijelenti, hogy primitív szinten van a vitakultúrád, seholsevagy, és ő győzött ebben a vitában, mert feladtad az álláspontod, függetlenül attól, hogy valójában addig miket is írtál. Végső fázis.

    Most épp átléptetek a 3. fázisba, és a végső fázistól, ami szintén bármeddig elhúzható, még olyan 100 hsz-re vagytok, lényeg, hogy az övé legyen az utolsó szó!

    XD
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2023.02.21. 15:55:52