• defiant9
    #31
    "hiteles forrásból igazolom a mondanivalómat"
    Továbbra is várom az idézetet amivel alátamasztod az alábbi állításod:
    "szabad emissziójú olajkályhákkal oldják meg a téli fűtést szinte az összes ilyen buszon"
    Eddig 0-nál tartasz.

    "állításaimat aránytalanul nagy időráfordítást igénylő kutatási eredmények megkövetelése által aláaknázni"
    Aham, tehát az állításod megételekor nem voltál a birtokában semmiféle tény adatnak ami alapján kijelentetted(és még most sem vagy). OK, akkor honnan is tudjuk hogy az igaz? Mert te mondod?

    "ezzel gyorsan kihátrálj abból a roppant kellemetlen helyzetből, hogy csuklóból hazugsággal vádoltál amikor nagyon is nekem volt igazam."
    Miből hátrálok ki? Tartom az állításom miszerint a kijelentésed hazugság, az elérhető szám adatokból nem következik hogy a hőszivattyú működési tartományán kívüli hidegben alkalmazott kiegészítő fűtés szennyezési aránya magas/szignifikáns lenne a tiszta működéssel szemben. Nyilván gond. A megoldást én egyébként abban látom hogy a megállókban lesz "gyorstöltő", 30-60mp alatt elkezd sok ampert felszívni a busz és egyrészt felmelegeti az radiátorokban lévő vizet, másrészt az akksikat is tölti. Ez egyrészt kisebb akksikat eredményez(-ár), másrészt a fűtést is lefedi. Ehhez nyilván egy kritikus jármű tömeg kell (de valahol tollibusz infrastruktúrát is megérte telepíteni).

    "Azt jelenti, hogy rendkívül kevés a fellelhető kivétel"
    OK. Ez már nekem azt jelenti hogy állításod azt jelenti hogy az esetek >99%-ban megy az olajkályha.

    "hogy te idejössz kötekedni és utána nem fogadod el, hogy a másik ember magyar nyelvű kifejezések használatával válaszol neked."
    Tettél egy kijelentést: "szinte az összes". Azt kértem hogy számszerűsítsd mit értesz alatta. Bocs de te olyan hülye vagy hogy nem érted mit jelent a számszerűsíteni szó, csak a kifejezéseket ismered és a számokat nem? Nem is egzakt számot kértem csak hozzávetőlegest hogy egyértelműen látszódjon mire gondolsz.(és még mindig nem sikerült megadnod)

    "Plusz egyébként is szólás és véleménnyilvánítási szabadság van, tehát te az alapvető jogaimat kérdőjelezed meg"
    Nem kérdőjeleztem meg ezen jogod, ez csak egy újabb hazugságod. Természetesen jogodban áll hülyeséget beszélni (éltél is ezen jogoddal). Nekem pedig jogomban van erre rámutatni (ez is megtörtént). Akkor itt zárhatjuk is, vagy próbálkozhatsz álltásod igazolásával/alátámasztásával. A döntés a tiéd.