• Dodo55
    #22
    Bocsánat, nem én találtam ki, csak egy klasszikust idéztem, még a videót is linkeltem hozzá :D

    Amúgy ha már itt tartunk, hogy ennyit emlegeted a NER-t, akkor indokolt lenne lassan inkább már InterNER-nek nevezni, már pusztán a MOL miatt is vergődtek sok helyen annak idején, hogy a fél európai olajszektort bekebelezi, de mára már pl. nemzetközi műholdhálózat is került Orbán Viktor 9 millió 604 ezer fős strómanhadseregéhez tartozó cég kezébe, ami miatt ha jól emlékszem már Izraelnek is volt valami kisebb remegése ennek kapcsán. Szóval kérlek innentől akkor így nevezzük inkább, hogy mindenki számára egyből világos legyen mekkorára nőtt mára ez a veszedelmes nemzeti tőke. Tehát InterNER.

    "Kérem az erre mutató objektív statisztikát!"
    Kérheted, de ez még mindig nem a KSH ügyfélszolgálata, hanem az SG.hu.

    "azon kívül hogy ez jogszerűtlen, a jogbiztonság ilyen szintű felrúgása olyan üzenet minden piaci szereplőnek hogy évtizedekre ásnád el az országba érkező beruházásokat"
    Te úgy kötekedsz velem, hogy ezek szerint el sem olvasod amit írok :D
    Mondtam világosan, hogy csak eredendően állami tulajdonként született, de később idegen érdekeket kiszolgáló hűtlen kormányok által elprivatizált entitással tennék ilyet, eredendően magánberuházás által kreált entitásokkal semmiképp sem épp az általad említett okokból. A kettő között pedig nagyon is éles határ húzódik.
    Utoljára szerkesztette: Dodo55, 2023.02.19. 01:33:31