• defiant9
    #21
    "Azt kifelejtetted, hogy mindehhez "Mészáros Lőrinc személyesen mindenkihez odamegy és egy revolvert szorít a fejükhöz, hogy adják oda a pénzt":"
    Nem felejtetetm ki, csak én nem vagyok olyan ostoba mint te hogy kitaláljak valótlan dolgokat, illetve ha nem tudok érdemben érvelni akkor ilyen valótlan dolgokat próbálok a másik szőjába adni. Ez a te stílusod, ennyire primitív vitakultúrád.
    Az emberek nem önként fizetnek adót, ezt az állam beszedi tőlük aztán korrupt módon átjászta a NER-nek, aminek része a Lölő féle strómanok akik elfedik azt hogy valójában a politikusok magánvagyona hízik közpénzből.

    "hogy végre felveszik a telefont a 45 perces zenélés helyett, de még érdemben segíteni is igyekeznek ha gondod van"
    Kérem az erre mutató objektív statisztikát!

    "egyszerűen kényszerállamosítanék"
    Jaja, azon kívül hogy ez jogszerűtlen, a jogbiztonság ilyen szintű felrúgása olyan üzenet minden piaci szereplőnek hogy évtizedekre ásnád el az országba érkező beruházásokat, a bizalmat könnyű elveszteni de nehéz visszanyerni. Ennek belátáshoz nyilván mélyebb értelmi szint szükséges mint a te sekélyes gondolatvilágod.
    A lopás kapcsán 5 évre visszamenőleg van némi mozgástér, a többi jellemzően elévül, amit lehet tenni hogy az a mostani lopás beszüntetése, csak ez nyilván nem érdeke a Fidesznek mert ők lopják épp szét az országot, amivel sikerült az EU legkorruptabb államává válnunk, magunk mögé utasítva balkáni országokat is. Abban bízhatunk hogy az EU ki tud fejteni akkora nyomást aminek lesz némi tisztitó hatása a közbeszerzések kapcsán.