• Dodo55
    #20
    Azt kifelejtetted, hogy mindehhez "Mészáros Lőrinc személyesen mindenkihez odamegy és egy revolvert szorít a fejükhöz, hogy adják oda a pénzt":
    https://youtu.be/sIkawyqXPCI?t=685

    Amúgy meg érdemes megnézni a visszajelzéseket, hogy mi folyik a Vodafone-nál, amióta átvették most. Súgok: felhívod az ügyfélszolgálatot és nem csak hogy végre felveszik a telefont a 45 perces zenélés helyett, de még érdemben segíteni is igyekeznek ha gondod van!

    És egyébként meg én sem értek azzal egyet, hogy a közpénzt költik mindenféle felvásárlásra, mert a helyükben én egyes nemzetbiztonsági szempontból kritikus szerepet ellátó, külföldi magántulajdonba jellemzően a rablóprivatizáció idején került cégeket egyszerűen kényszerállamosítanék és örüljenek, hogy az elmúlt pár évitizedben kilapátolt hasznot megtarthatják. Mert mi az, hogy pl. alapvető közműinfrastruktúrák külföldi (és nem is biztos, hogy magán!) tulajdonban lehetnek. Garancia lehetne emellé a magántulajdon védelmére, ha esetleg ilyet látva egyesek megrezzennének, hogy csak eredendően állami tulajdonként alapult entitás vehető így vissza. Tehát a már említett közműinfrastruktúrák, repülőtér, MOL, stb... igen, de eredendően kintről érkezett gyárak és hasonlók nem.