No One Survived
  • Nomad90Hun
    #7
    Én nekem elektromosság sincs még sehol az első komolyabb teszt játékban sincs még a horda sem bekapcsolva, egyelőre a mit-hogy-okat kezdtem el tanulgatni. Lesz itt bőven érdekesség. Az ami engem egyik legjobban megfogott az az évszakok jelenléte, meg hogy bizony azért fizika már most elég erősen benn van a játékban ( az éppen kidőlő fa alá nem állunk oda, értem? ), másik ami megfogott, és legtöbb játékban így még nem láttam az a hó, és hogy annak is van fizikája, azaz, hogy a karakter nyomot hagy a hóban, ami ott is marad ahogy néztem. Tanulási / kraftolási rendszer is jól össze van rakva, csak hogy érzékeltessem, nekem pl. a SCUM craft rendszere már a ló túloldala.

    Icarus megvan, nem rossz, de ez az állandó megfulladás / stb valahogy nekem kicsit túl erős lett, plusz a vihar is rohadt zavaró aztán már kőháztól kezdve nincs semmi benne.

    @Fred

    Cél egyelőre nem tudom mi van, mert én még nem találkoztam semmiféle külédetéssel, de egyelőre a túlélés is elég cél, mert a játék kb. project zomboid 3d lett ( értsd: pl. ugyan vannak már lőfegyverek ( és hozzájuk modok ) a játékban, de nem lehet csak úgy vaktában minden szembejövő zombit elkezdeni lődözni, mert a löszer is véges, lehet majd lehet gyártani, fene se tudja, de pl a lövések zajára képesek kb 100 méterről is odajönni megnézni, hogy mi van itt ki lődözik kérem ), az eddigi 6 órám alatt vagy 4x kezdtem újra, mert valahol elhibáztam mindig az elejét. Most épp túléltem már 4 éjszakát, de házam még sehol nincs, jelenleg a túlélés sem könnyű, ami veszettül fontos az a víz, már-már kezdtem örülni pár napja magamnak, hogy végre meg tudtam csinálni az esővíz gyűjtőt akkor nem kell végre a maláriás folyóból / tóból innom, erre kiderül, hogy bizony azt a vizet is át kell még forralni a tűzhelyen, mert ha nem, ugyanúgy el tudod kapni a maláriát, ami ugyan csak ideiglenes, de ha elkapod kvázi semmi staminád nem lesz kb, tehát ha valami farkascsorda / zombihorda megtalál akkor R.I.P..
    Kajálás szintén fontos, nem mindegy mit és mennyit eszel, máshogy adják a statokat, stb, stb, stb.