• defiant9
    #188
    "Egyrészt akkor igazat adsz az első és alap kijelentésemnek"
    Hazudsz ismét nem ezt volt az első kijelentésed amit vitattam:
    "Gyakorlati alkalmazhatósága a kísérlet által bemutatott rendszernek ZÉRÓ!"
    Ez téves megállapítás volt, ezt te magad ismerted el. (az hogy arra mutogatsz hogy hibás adatiokra építetted a megállapítás az már csak a bizonyítványod magyarázta)

    "vagy mi volt ez a 2,5%?"
    Hányszor kell leírnom hogy abba csöpp agyadba beelférjen. Felmutattál egy hibás automerőmű költséget tartalmazó aránypárt és rámutattam hogy a valóságban ez a költség érték is ordas hibát tartalmaz.

    "Ez viszont nem teszi lehetővé a költségek jelentős csökkentését!"
    Szerinted nem. Erre semmiféle tény adatot nem tudtál felmutatni, csak annyit hogy szerinted kellhet aggregátor. Miután rámutattam hogy ez nem egy drága elem és kértem hogy mutass akkor olyan elemet ami miatt drágulás várható, akkor már csak füled farkat behúzva sunyítottál.
    A gyakorlat és a kutatók várakozása is arra mutat hogy költségcsökkentés reális (fele, harmada érzésre megugorhatónak tűnik), illetve mondtam konkrét elemeket is ami a csökkentés irányába mutatnak(ezeket sem tudtad vitatni, csak mantráoz tovább, ilyen primitív vitakultúrád)

    "A 2 Mrd-os kísérleti költséghez is azt írtad, hogy az abból származtatott költségért is megérné! "
    Nexus6 hazugság++
    Extrém edge case esetben talán ezen a kötségszinten is megérné valami nagyon drága projektet védeni, de ilyenről én nem tudok, ez max elvi lehetőség. Amit megmutattam hogy katonai szinten akár 1-1 program kapcsán az éves 2Mrd R&D költség is valós, de ez nem azt jelenti hogy a végső 'termék' is ennyibe fog kerülni.