• NEXUS6
    #173
    1. LOL Logika, ember, logika! A kijelentésem egy negatív kijelentés volt.Lényege, hogy NINCS olyan kijelentésed, konkrét költségbecslés, iletve az első HSZ-eidben elhangottakat felülvizsgáló módosítás SEMELYIK hsz-edben, amely cáfolná azt, hogy: "azonban TI továbbra is fenntartjátok, hogy a valóshoz képest 1000X szorzó is elfogadható". Ennyi.
    Nem nekem kell bármelyik HSZ-edet előhoznom, hiszen SEMELYIKBEN nincs konkrét számadat, vagy arra utaló kijelentés, hogy a kezdeti alapadatból kiinduló kijelentésidet már nem tartanád fenn (hiszen azzal beismernéd, hogy tévedtél, amikor az elején védted, hogy de márpedig a 2 Mrd-alapadat is jó volt) ;) Ennyi.

    2. LOL Ha kaptam viszontválaszt arra, amit válaszoltam arra amit kérdeztél, akkor hogy a ménkűbe van az kiskomám, hogy kijelented, hogy nem is válaszoltam az első kérdésedre sem!? :O
    Lúzer!

    Neeem. Nem irreleváns, leírtam, hogy mi a prototípus/kísérleti eszköz közötti különbség, illetve, hogy valszeg itt kissorozatú egyedi és nem szalagon gyártott termék lesz a végtermék. Utóbbira viszont továbbra sem válaszoltál.

    Konkrétan a 99%-ra (ami nem 10-től 100X-os árkülönbségre vonatkozik a szalagon/modern technikával és nem egyedi módon gyártott termékre, mint számadat a cikkben, hanem hogy 99% tutti drágább a végsőtermék, mint a kísérleti eszköz) tertehát nincs forrásod, csak beböfögted a levegőbe. Ember más azt sem tudod, hogy mire vonatkozik a számadat, amit kijelentesz!? :O Szégyen! Nincs több kérdésem.
    #166 " Itt lényegében ekvialanes a kettő, egy sorozatgyártás előtti példány, emiatt bárhogy is nevezed, az esetek 99%-ában drágább mint a kereskedelemi termék."

    Előbb sorold fel, hogy milyen részegységekből áll a kísérleti eszköz, hogy biztosítják, hogy zivatar idején/amikor kell bekapcsoljon (lásd száraz villám), mi ezeknek a költsége, ezek mennyivel fognak csökkenni a végterméknél, csak hogy lássuk mennyire megalapozott az álláspontod. Utána én is felsorolom, hogy mi az ami hinyzik még belőle. Csak mert mint emléxel 50X kijelentettem, hogy szerintem sem én sem te nem vagyunk olyan szakemberek, aki ezeket ismernék, meg tudnák ítélni, ezért javasoltam a kísérleti eszköz költségét alapulvenni, ami az egyetlen ismert pü-i adat. Értem?
    3. Amellett, hogy tehát továbbra sem vagy hajlandó bárminemű még nagyságrendi becslést adni a végtermék árára és hogy ez különbözik-e az első hsz-edben becsült ártól!?

    Nézd, egy vita lényege, egyfajta győzelem a másik meggyőzése és NEM az, hogy kijelented magadnak, hogy buktam a dolgot. Bocs de még nem győztél meg, főleg amíg a kért adatokat infókat nem adod meg!