• NEXUS6
    #171
    1. Tekintve, hogy eddig NEM KONKRETIZÁLTAD, hogy mennyi a végtermék ára amire gondolsz még nagyságrendileg sem, aztán az sem derült ki hogy ez a valós költségek ismeretében módosításra került-e, vagyis esetleg még mindíg a 2 Mrd-ból indulsz-e ki vagy sem, (függetlenül attól, hogy a #9-ben írtad, hogy szerinted a végtermék lényesgesen alacsonyabb költségű lesz - amit én akkor sem és most sem fogadok el) a kijelentésem, amit a #76-ban tettem megállja a helyét.
    Szal, hogy tisztázd magad, továbbra is kérném a konkrét 2 adatot, hogy akkor #9-ben amikor általánosan beböfögted mire gondoltál, meg mire gondolsz most, ha egyáltalán a kettő között van különbség!?
    Fejezd be a levegőbe beszélést!

    2. Továbbra is várnám, hogy a válaszom, amely szerint itt nem prototípusról, hanem kísérleti eszközről beszélünk, illetve hogy a végtermék nem sorozat, hanem továbbra is egyedi termék lesz, az a/b/c-re vonatkozóan miért nem kielégítő?

    Ha pontosan akarnék fogalmazni, mint azt korábban is már megtettem, továbbra is azt mondanám számszerűsítve, hogy tekintve, hogy nem vagyunk a témában jártas szakemberek, nem is merjük konkrétan részegységekre lebontva a kísérleti szerkezet költségeit, nem ismerjük azt sem, hogy adott létesítmény védelméhez, annak működéséhez illeszkedően milyen kiegészítő rendszerek növelhetik a berendezés árát, illetve, hogy a végleges konfiguráció is kis darabszámú egyedi termék lesz, ezért az a kérdés, hogy olcsóbb vagy drágább lesz-e a kísérleti eszköznél, NEM ELDÖNTHETŐ, köznyelvi kifejezéssel élve ÖTVEN-ÖTVEN SZÁZALÉK. Mint azt ezerszer leírtam, ezért javasolt kiindulni abból, amit ismerünk, hogy mennyibe került a kísérleti eszköz!

    Tehát beböfögted ezt a 99%-ot, nincs rá forrásod. Gondoltam.
    Mégegyszer mondom, itt egyedi termékről van szó. Pl a Ferrari protototípus szerinted mennyivel/nagyságrendileg olcsóbb/drágább, mint a monjuk 12 példányban készült kisszériás, gyak egyedi termékekből álló, kézzel készült sorozat, pláne valami arab sejknek készült arany-ezüst-drágaköves berakásos műszerfallal!?

    3. a. LOL Mivaaan? Mi dőlt meg?
    Tehát 2 Mrd-ért megérné egy ilyen villámhárítót létesíteni?

    3.b Ezen már túlvagyunk. Kértem a példákat az elején, hogy szrinted hol érné meg létesíteni? Nem tudtál értelmes példát mondani, hogy 2 Mrd-hol érné meg!

    3.c Hát ez az! 170 hsz óta szórod a nyálad és az általam a.), b.) c.) pontok szerint, akkor mi az álláspontod, kérlek tisztázd!