• defiant9
    #166
    1. Ebben a pontban 'nem vizsgálok felül semmit', ez arról szól hogy a kijelentésed megalapozott volt-e. Tényleg olyan osotba vagy még mindi9g hogy nem fogod fel hogy NEM FOGSZ TUDNI ELTERLEŐDNI!
    Tehát akkor nem mered már leírni hogy tettem ilyen kijelentést. OK. Akkor ezt buktad is, hazugságnak minősült ezen állításod.
    Temészetesen továbbra jogodban áll bármelyik korábban leírt mondatomat vitatni. Ehhez egy új pontban idézd be a kijelentésem és annak cáfolatát.

    2. "ez egy KISÉRLETI BERENDEZÉS és nem PROTOTÍPUS - nem kívánsz reagálni."
    Erre is reagáltam már, tehát Nexus6 hazugságok++. Gyakorlatilag próbálsz a nyelvészkedésbe menekülni. Itt lényegében ekvialanes a kettő, egy sorozatgyártás előtti példány, emiatt bárhogy is nevezed, az esetek 99%-ában drágább mint a kereskedelemi termék. Tehát tartom az állításom, hogy ennél szinte biztos hogy olcsóbb tud lenni a sorozatgyárott.
    És ha már itt tartunk, akkor te mihez mondtad hogy 50.0%-al drágább lesz? Még mindig adós vagy az 50.0% levezetésével. Jó láűtom hogy Nexus6 ismét fülét farkát behúzva sunnyogott el.- Lol. Olyan szinten vagy ismét a földbe döngölve hogy már a magma süti a lábad :)

    3." Az a hibám, hogy van egy véleményem?"
    Engem nem érdekel hogy "hibának" minősíted-e hogy megtetted a kijelentésed. Ami tény hogy ezen megállapításod téves volt, később ennek ellentmondót fogalmaztál meg te magad is, ezzel elismerted. Ez ami a vita szempontjából releváns. Felőlem tolhatod az újságírókra a felőséget, ettől még te idótaságot beszéltél, és ez képezte a vita alapját. Az újságíró egy szóval sem írta le hogy amit kutatnak annak ZÉRÓ a gyakorlati használhatósága, te voltál aki ezt kitalálta/megtette.